Video - Brüno: Čuo sam da je princ Harry prava drolja

AUSTRIJSKI alter ego Sache Baron Cohena napravio je show i pomutnju na Londonskim ulicama pojavivši se u odjeći koja asocira na odoru kraljevske garde, a sve u sklopu londonske premijere njegovog novog filma "Brüno". U vrućim hlačicama i u pratnji, jednako odjevenih, muškaraca i djevojaka talentirani 37-godišnji komičar je okupljene na Leicester Squareu nasmijao do suza.

Spektakl je započeo marširajući sa svojom pratnjom uz taktove gay himne "I Will Survive" Glorije Gaynor. U jednom trenutku se okrenuo prema okupljenoj svjetini i viknuo: "Zbilja se nadam da ću upoznati princa Harryja, čuo sam da je prava drolja!". "Divno je vidjeti tako mnogo celebrityja D liste večeras. Govorim tebi Pixie Geldof", nastavio je provocirati Brüno, a osjetio je potrebi i britanskog premijera pozvati da razotkrije svoju seksualnost.

Posvajanje crne djece više nije u modi

"Pričajući o političarima, pomislim na Gordona Browna. On je najgejastiji tip kojega sam ikada vidio. Gordone, dušo, skini te visoke pete i izađi iz ormara", rekao je austrijski modni reporter. Praznih ruku nije ostavio ni pop kraljicu Madonnu. Jednostavno je osjetio potrebu i njoj udijeliti pokoji savjet. "Ako itko od vas još uvijek razmišlja o posvajanju crnog djeteta poput Madonne, nemojte. Bili su u modi, ali neće više. Ja sam svoje upravo ponudio na eBayu", savjetovao je Brüno.

A, kao modni znalac, osvrnuo se i na top modele. Posebno je opčinjen crnom panterom, Naomi Campbell za koju je rekao: "Divno je što je i nakon 20 godina slave u ovom svijetu ostala totalna kuja". Od poznatih su se na premijeri pojavili Pixie Geldof, Nigella Lawson, Mat Horne i zaručnica Sache Barona, Isla Fisher.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.