VIDEO 20 glumačkih zvijezda koje ste voljeli, a niste ni znali da su umrle

Screenshot: YouTube

SMRT velikih glumačkih zvijezda javnosti gotovo nikad ne promakne, a ovo je popis TV glumaca čije smrti su nekima možda prošle ispod radara.

James Avery - popularni ujak Phil iz jedne od omiljenih humorističnih serija devedesetih "Princ iz Bel Aira" umro je 2013. od komplikacija nakon otvorene operacije srca. Uz najpoznatiju ulogu, glumio je i u stotinjak drugih filmova i TV serija.

Brad Renfro imao je sve predispozicije da postane jadan od najvećih glumaca Hollywooda. Karijeru je počeo sa samo 11 godina kad je glavnom ulogom u velikom hitu "Klijent" oduševio i kolege Susan Sarandon i Tommyja Lee Jonesa. Pojavio se i uz bok De Nira, Brada Pitta i Kevina Bacona u još jednom hitu "Sleepers" 1996. Početkom novog milenija malo je zastranio, a 2008. predozirao se heroinom.

Marcia Wallace najpoznatija je po posuđivanju glasa učiteljici Edni Krabappel u legendarnim Simpsonima, no i prije pojavljivanja u jednom od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena, imala je više nego solidno hollywoodsku karijeru. Glumila je u serijama kao što su Murphy Brown, Puna kuća, Obitelj Adams...

<br>

Wendie Jo Sperber proslavila se po ulozi sestre Michaela J.Foxa u kultnom filmskom serijalu "Povratak u budućnost", a osim što je bila sjajna glumica, bila je i aktivistica za prava pacijenata oboljelih od raka. Nažalost, u dobi od 47 godina, od iste bolesti je i preminula. <br>

Na listi su još Dave Legeno poznat po ulozi vukodlaka Greybacka u filmovima o Harryju Potteru, Sawyer Sweeteen iz serije "Svi vole Raymonda", Lisa Robin Kelly iz "Ludih sedamdesetih", a tko su ostali pogledajte u videu ispod. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.