Victoria Beckham postaje dječja ikona: Omražena zvijezda dala glas u crtiću "Spužva Bob"

JEDNA od omraženijih celebrityja koja se gotovo nikada ne smije mogla bi postati i dječja ikona. Naime, Victoria Beckham posudila je svoj glas za popularni crtić kojeg obožavaju djeca diljem svijeta. Riječ je o crtiću "Spužva Bob Skockani".

"Gluma me nije interesirala, ali na davanje glasa sam pristala"

Simpatična žuta spužva je crtić koji djeca ne propuštaju, a i starijima se uvukao pod kožu. Victoria je dala svoj glas britanskoj princezi koja se pojavljuje u crtiću. Kako je to omiljeni vid dječje zabave Victoria, odnosno njezin glas, bi lako mogla postati tražen i za neke druge uloge. Majka troje sinova izjavila je kako zapravo sretna jer je pristala na ovu suradnju. "Gluma me nije interesirala, ali na davanje glasa sam pristala", rekla je.

Možda se bivšoj spajsici svidjelo to što može u trenirci došetati se do studija i nešto snimiti, a da to isto razveseli njezine sinove koji je čekaju doma. "Ona je pravi profesionalac i gotovo sve je snimila u jednom danu", izjavili su ljudi koji su radili s Vicky u studiju. Kako je njezin najmlađi sin vjerni obožavatelj Spužve Bob ne sumnjamo da do još koje slične suradnje neće doći. 

S.C.
Foto: JLP, Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.