Vanna, Indira, Nina Badrić, Belan, Nered i Jacques snimili moćnu navijačku himnu

Foto: Press

SVJETSKO nogometno prvenstvo za Hrvatsku počinje danas, kada naših jedanaest vatrenih momaka istrčava na teren u utakmici s Nigerijom. A jedanaest jednako vatrenih hrvatskih glazbenih zvijezda pobrinulo se za dostojnu zvučnu kulisu tog spektakla.

Pjesmom "Tako se voli"  našu reprezentaciju podržali su Vanna, Nina Badrić, Indira, Zsa Zsa, Antonia Dora, Neno Belan, Jacques, Pero Galić, Nered, Connect i Zaprešić Boys, koji su se ludo zabavili na snimanju spota u režiji Nevia Smajića, a pridružila su im se i djeca iz plesnog zbora Zagrepčanke i dečki.

"Ovo je vrlo netipična navijačka himna jer u njoj dominiraju žene koje su malo nepravedno zapostavljene kada je o nogometu riječ. Žene nogomet vole, prate, a često su i glasnije te strastvenije navijačice od muškaraca, što su pokazale i na našem snimanju", kažu o pjesmi autori Ante Pecotić, Marko Novosel i Bojan Šalamon Shalla.

Vrsna poznavateljica nogometa, ali i sporta općenito je maestralna pjevačica Vanna pa joj sudjelovanje u ovoj glazbeno sportskoj priči predstavlja čast i zadovoljstvo. Ni miljenica publike Indira ne skriva oduševljenje projektom.

"Moj sportski duh i neiscrpna energija odlično se uklapaju u navijačke pjesme koje volim pjevati, tako da sam se s velikim zadovoljstvom priključila mojim dragim kolegama i snimila pjesmu Tako se voli! Posebno me veseli što u pjesmi prevladava ženska energija što nije tipično za navijačke pjesme, a ako je suditi po atmosferi sa snimanja spota, mislim da će ova pjesma razdrmati tribine i rasplesati kockaste dresove! Navijajmo zajedno za našu reprezentaciju na najbolji način - pjesmom", rekla je.

Zsa Zsa, mlada pjevačica nestvarnog glasa kaže kako je predivan osjećaj biti dio cijele ove priče i pjevati pjesmu uz koju će, nada se, navijati cijela Hrvatska.

Cijela ekipa koja je dio pjesme "Tako se voli" želi sreću našoj reprezentaciji sa željom da u Rusiji ostvare rezultat za pamćenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.