Uzimale spermu za rituale: U Zimbabveu uhićene žene koje su drogirale i silovale autostopere

POLICIJA u Zimbabveu je uhitila tri žene koje se tereti za silovanje autostopera i uzimanje njihove sperme. Silovateljice su privedene sasvim slučajno - njihov automobil je sudjelovao u prometnoj nesreći, a policija je potom u njemu pronašla 33 kondoma koja su sadržavala 17 različitih uzoraka sperme.

Nakon što je trojka uhićena, policiji se javilo 17 muškaraca koji su na policijskom prepoznavanju kazali da su bili žrtve ovih žena. Policija je pozvala i druge žrtve da im se jave. Muškarci su policiji kazali da su ih žene otimale i seksualno zlostavljale. Omamile bi ih pićem u koje su podmetale narkotike ili im prijetile oružjem.

Vjeruje se kako su spermu muškaraca uzimale za rituale koje vrše pojedine sekte. Neki vjeruju da se spermom "regenerira život", budući da je ona biološki izvor života, a neki smatraju da se njome može otjerati loša karma.

Za silovanje autostopera su optužene 24-godišnja Rosemary Chakwizira, 24-godišnja Netsai Nhokwara i njena 26-godišnja sestra Sophie Nhokwara. Prvo ročište pred sudom im je zakazano za 28. listopada. Do tad će biti zadržane u pritvoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.