Uskoro počinje četvrto "Ljeto u MSU": Koncerti Vatre i Detoura samo su dio bogatog programa

Screenshot: YouTube

NAKON tri uspješne sezone, ovu subotu, 10. lipnja službeno će započeti i četvrto "Ljeto u Muzeju suvremenih umjetnosti". Zanimljiv i nesvakidašnji program održavat će se na krovnoj terasi MSU-a do 15. srpnja, a osim mnogobrojnih izložbi i umjetničkih performansa, program će obogatiti i veliki koncerti poznatih izvođača među kojima su i Vatra, Detour i Pankrti.

Snježana Pintarić, ravnateljica MSU-a na današnjoj je konferenciji za novinare izjavila da je program iz sezone u sezonu sve zanimljiviji i privlači sve više posjetitelja. "Puno ljudi s nestrpljenjem očekuje početak četvrte sezone i drago nam je što Muzej tijekom ljeta neće posjećivati samo turisti, već i naši građani za koje smo napravili zaista kvalitetan program", rekla je.

Branko Kostelnik, autor koncepta "Ljeto u MSU" jako je zadovoljan i ovogodišnjim programom, a osobito mu je drago što će na njemu sudjelovati i Pankrti i to u originalnom sastavu. "Čast nam je što možemo ugostiti Pankrte koji su prije 40 godina nastupili u Studentskom centru u Zagrebu i što će sada otvoriti ovogodišnji program", rekao je Kostelnik.

Ana Škegro, kustosica Muzeja otkrila je da posjetitelje, između ostalog, čeka izložba "Braco Dimitrijević – retrospektiva", projekcija filmova iz ciklusa "Best of Metropolis", razni performansi hrvatskih umjetnika među kojima su i Nikolina Komljenović i Antonio Grgić, izložba o Pankrtima i razni koncerti. Tako ćemo imati priliku vidjeti i poslušati repera Kandžiju, riječke rokere iz Jonathana, Ramba Amadeusa i Gole žene.

Sudeći po najavi, bit će ovo zaista uzbudljiva sezona "Ljeta u MSU" gdje će zasigurno svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.