Upala na svadbu u vjenčanici: "Zaustavite vjenčanje, to sam trebala biti ja"

Foto: Facebook

MLADENKA iz Velike Britanije na tren je ostala u šoku nakon što je u salu uletjela žena u vjenčanici i počela vikati da zaustave vjenčanje.

Stacey Owen (29) mislila je kako je uljez "luda bivša cura" njezinog novopečenog supruga Kerija, no riječ je bila o komičarki January Rees iz velškog Glynneatha koja je prekinula svadbeno slavlje u jednom hotelu u Aberdareu.

Stacey je ostala zabezeknuta, no brzo je shvatila da je spačku organizirala njezina kuma Jackie Lewis. Ona kaže kako je spačku pripremala pet mjeseci. "Zaustavite vjenčanje, to sam trebala biti ja", vikala je Rees, a sve je snimila i kamera.

"Stacey je očekivala neko iznenađenje, a ja sam samo htjela napraviti nešto smiješno", rekla je Lewis za Wales Online te dodala kako je počela tražiti ideje na internetu, a inspirirao ju je video transvestita.

Stacey, koja se udala 30. studenog, otkrila je kako su svi bili preplašeni kad je komičarka uletjela. "Moj partner u početku je bio prestravljen", rekla je. Rees kaže kako je i ona bila prestravljena jer je prvi put radila nešto takvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.