"Umorni ud": Provjerite jesu li godine ostavile traga na vašem penisu

Foto: Instagram

KAO ŠTO muškarci s godinama postaju sve manje vitalni, a sve više umorni i tromi, tako vrijeme utječe i na njihovu muškost. Mens Health raspisao se i "umornom udu" i simptomima po kojima možete shvatiti imate li ga.

Počeo je visiti

S godinama će vam mošnje početi visiti, a razlog za to je gubitak mišićne mase. S razvojem plastične kirurgije pojavili su se i načini na koje se može zategnuti koža i podići mošnje.

Trajno se skuplja

S godinama se gubi i elastičnost kože pa dolazi do gubitka na veličini. Osim toga i debljanje utječe na veličinu vašeg penisa, jer ga salo pritišće dublje pod kožu.

Lagano se zakrivljuje

Moguće je da će vam se penis počinjati lijevo, a onda u desno. To se događa zbog ozljeda na sportskim aktivnostima ili tijekom seksa. Naime, tijelo pamti sve što mu se događa, a posljedice se počinju osjećati tek pod stare dane.

Erektilna disfunkcija

Više od 30 milijuna muškaraca diljem svijeta pati od erektilne disfunkcije, koju uzrokuje gubitak krvi u penisu. Ako cijeli život pazite na to da se hranite zdravo i vježbate, ovaj će vas problem vjerojatno zaobići, tvrde stručnjaci. U suprotnom, rješenje je ponovno estetska kirurgija.

Rak

Loše vijesti za ljubitelje solarija i nudističkih plaža - vi ste najugroženiji- U ekstremnim slučajevima zbog raka je nužno čak odstraniti cijeli penis. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.