Umjesto Ane Stunić stigla Minea: Ona je nova voditeljica IN Magazina

Foto: Nova TV Press

SVOJE voditeljske ambicije već je pokazala prije, a od danas je gledamo u novom studiju IN Magazina. Renata Končić Minea novo je voditeljsko pojačanje uz već poznatu Miu Kovačić koja je zaštitno lice emisije od samog početka emitiranja. Nova TV tako je nakon šest godina predstavila novo osvježeno izdanje, a nekadašnja pjevačica okušati će se u novoj voditeljskoj ulozi.

"Jako sam sretna s ovom prilikom koja mi je dana jer sam zaista uživala u dosadašnjoj voditeljskoj ulozi, i zahvalna sam što mi je od strane uredništva i produkcije IN magazina  dano povjerenje i na ovoj emisiji koju neizmjerno obožavam i pratim od prvog dana. U novom studiju osjećam se sjajno i iskreno se veselim novim izazovima", rekla je Minea koja se već okušala u voditeljskoj ulozi u emisiji humanitarnog karaktera "Radna akcija".

Dugogodišnja glavna urednica IN magazina Ivana Mandić najavila je zajedno s dnevnim urednicama i reporterkama Ivanom Nanut i Svjetlanom Matić, te timom od 11 novinara, brojna osvježenja u novom ruku koja uključuju novi studio, novi koncept i rubrike, te brojne druge zabavne tem. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.