U zimskim večerima zagrijte se uz vrhunski program u šatoru na Cvjetnom trgu

OVE ZIME se u centru Zagreba ugostiteljska ponuda podiže na višu razinu. Osim već vrlo predvidljivih i pomalo dosadnih nastupa na Trgu Bana Jelačića te štandova s kobasicama i hrenovkama sumnjivog podrijetla, zimi se u Zagrebu zapravo već godinama ne može pronaći sadržaj koji bi zadovoljio i one željne dobrog pića, kao i one željne kvalitetnog zabavnog programa.

Fenomenalan program, brojne svirke, idealna lokacija te povoljne cijene pića

Ove godine, nasreću, situacija je drugačija. Zagrijte se s ekipom prije izlaska u šatoru na Cvjetnom trgu! Fenomenalan program, brojne svirke, idealna lokacija te povoljne cijene pića najbolji su warm up koji ove zime možete zamisliti!

Neka vam šator na Cvjetnom trgu postane baza za zagrijavanje prije vikend izlazaka! Široka ponuda uključuje kuhano vino, sir, pršut, istarske specijalitete, medicu te veliki izbor buteljiranih vina, a sve po vrlo povoljnim cijenama. Ovo su samo neke od njih: kuhano vino - 10 kuna te veliki izbor butelja vina od 70 do 140 kuna.



Jedna od najvećih prednosti ove warm up baze je i blizina svih važnijih zagrebačkih noćnih klubova u kojima već dobro zagrijani zabavu možete nastaviti do ranih jutarnjih sati. Samo nekoliko minuta pješice od šatora nalaze se: Maraschino, Saloon, Hemingway, Gjuro, Lemon bar, Jazz Club, Bulldog, Sokol, Shamballa i mnogi drugi klubovi.

Greenhouse Blues Band, Dusty Grooves, Sick Swing Orchestra, Mario Huljev i Band, DJ Viktor i Miss Kali samo su neki od izvođača koji će vas kroz naredne tjedne zagrijavati i pripremati za nezaboravne izlaske ove zimske sezone.

Dakle, ovaj petak u šatoru na Cvjetnom očekujte puno zabave uz mješavinu soula, funka, swinga, rocka, dobro napojeni velikim izborom pića i siti od mnogih specijaliteta iz ponude, baš kao i u subotu kada će vas zabavljati Dusty Grooves.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.