Trump, Pokemoni i mrtvi: Evo što ste najčešće guglali u 2016.

Screenshot: YouTube

GOOGLE je i na kraju ove godine objavio popis stvari koje smo najviše pretraživali, a prva mjesta na toj listi zauzimaju izbori u SAD-u, Olimpijske igre, Europsko nogometno prvenstvo, Pokemon Go, Donald Trump, David Bowie, Prince, Zika virus i dodjela Oscara.

Najguglanija osoba godine je Donald Trump, a slijede ga njegova protukandidatkinja na izborima Hillary Clinton, Michael Phelps, Melania Trump te Simone Biles. Kako je ovo bila godina koju su obilježile smrti brojnih poznatih osoba, Google je izdvojio kategoriju za one koji su umrli, a u njoj su Prince, David Bowie, Christina Grimmie, Alan Rickman i Muhammad Ali.

Kad je riječ o pitanjima koja su mučila korisnike, jedno od najčešćih je "Kako vezati kravatu". Slijede "Koja je moja IP adresa?", , "Kako igrati Pokemon Go?", "Kako crtati?", "Kako napisati molbu za posao?", "Kako se riješiti prištića?", "Kako skinuti pjesmu s YouTubea?", "Kako brzo smršaviti?", "Kako napisati životopis?", "Kakvo će biti vrijeme danas?", "Koliko je sati?", "Što je ljubav?", "Što je gluten?", "Koji je smisao života?", piše Mirror.

Korisnike je zanimalo i zašto je nebo plavo, zašto je 2016. prijestupna godina, zašto im je internet spor, zašto je Australija na Eurosongu, zašto im kasni mjesečnica i zašto je ocean slan. Također željeli su naučiti ispeći palačinke, skuhati tjesteninu carbonara te ispeći kruh od banane. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.