Tri gracije: Polugola Renata Sopek i elegantne Edita Misirić i Antonija Stupar

LJEPŠE polovice novinarskog tima RTL-a prošetale su sinoć crvenim tepihom ispred muzeja Mimara. I dok su se voditeljice Edita Misirić i Antonija Stupar odjenule kao prave dame, njihova je kolegica Renata Sopek bila spremnija za partijanje na plaži nego za dolazak na tematsku večer organiziranu povodom proslave rođendana jednog tjednika.

Renata na rođendanski party nije stigla u društvu zaručnika Sergeja Bijelića, s kojim se treba vjenčati u prosincu ove godine, a pažnju je plijenila svojim isklesanim tijelom i ultra kratkom haljinicom otvorenih leđa.

Njezina se kolegica Antonija odlučila za nešto decentniju varijantu i odjenula žarko crvenu dugu haljinu koja je odlično pratila njezinu vitku liniju. Haljina bez naramenica naglašavala je nakit, a s prorezom decentno je otkrivala Antonijine vitke noge. A glamuroznu toaletu u stilu prave dive iz vremena prohibicije odjenula je Edita koja je blistala u dugoj zlatnoj haljini otvorenih leđa. Na crveni je tepih stigla u pratnji kolege Tomislava Jelinčića koji je zasigurno uživao u društvu lijepih dama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.