Novi filmovi u kolovozu: Evo što sve stiže na Netflix i HBO

Screenshot: Youtube

Ljeto je vrijeme kada mnogi uživaju u dužim danima i slobodnijim rasporedima, idealno za gledanje zanimljivih filmova. Netflix i HBO u kolovozu donose svježe naslove koji će zadovoljiti mnoge ukuse. Pogledajte što Netflix i HBO donose ovog mjeseca.

Inside the Mind of a Dog

Za sve zaljubljenike u životinjski svijet, ovaj dokumentarni film pruža putovanje kroz nevjerojatan život pasa, otkrivajući značajne i emotivne informacije o ovim četveronožnim prijateljima.

Ovaj film na Netflix stiže 9. kolovoza.

Jurski park: Carstvo

U ovom epskom završetku jurske sage, Chris Pratt i Bryce Dallas Howard udružuju snage sa Samom Neillom, Jeffom Goldblumom i dobitnicom Oscara Laurom Dern u potpuno novoj pustolovini u kojoj dinosauri žive i love s ljudima.

Na HBO-u film možete pogledati od 11. kolovoza.

M3gan

U ovom SF hororu, osmogodišnja Cady seli se kod svoje tete Gemme, stručnjakinje za robotiku, nakon što joj roditelji poginu u prometnoj nesreći. Gemma u tajnosti koristi resurse svoje tvrtke za stvaranje M3GAN-a (Model 3 Generative Android), humanoidnog robota u obliku lutke veličine djeteta, vođenog umjetnom inteligencijom i dizajniranog da bude savršeni dječji pratilac. Naravno, projekt ne ide prema planu.

Film na Netlix stiže 14. kolovoza.

Daughters

U vrlo dirljivom dokumentarcu radnja prati četiri mlade djevojke koje se spremaju predstavom iznenaditi svoje očeve koji borave u zatvoru u Washingtonu. U dirljivom portretu empatije i oprosta, djevojke govore o svojim težnjama, snovima i emocionalnom udaru zbog očeve odsutnosti.

Film na Netflix stiže 14. kolovoza. 

The Union

Kad se akcija spoji s komedijom, dobije se The Union. Mark Wahlberg i Halle Berry glume bivše srednjoškolske ljubavi koje sudbina ponovno spaja pod vrlo neobičnim okolnostima - špijunskom misijom. Film obećava obilje smijeha i napetih trenutaka, idealan za ljubitelje akcijskih komedija.

Premijera je 16. kolovoza na Netflixu.

Proljeće, jesen

Dva desetljeća nakon što je njihova ozloglašena veza bila na svim naslovnicama, par se počinje raspadati kad ih glumac dođe proučavati za svoj nadolazeći film.

Film možete pogledati na HBO-u od 18. kolovoza.

Untold: The Murder of Air McNair

Ovaj dokumentarac istražuje karijeru legendarnog NFL igrača Stevea McNaira, kao i priču o njegovom ubojstvu 2009. godine. Iako su godine prošle od ove velike tragedije, misterija oko njegovog života i smrti i dalje traje.

Ovaj film na Netflixu možete pogledati od 20. kolovoza.

The Flash

Film o superheroju baziran na DC-jevom liku Flasha/Barryja Allena koji koristi svoju supermoć brzinu kako bi promijenio prošlost. Međutim, njegov pokušaj da spasi obitelj stvara svijet bez superheroja. Tako je prisiljen utrkivati se za svoj život kako bi spasio budućnost.

Film je na Netlixu od 25. kolovoza.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.