Toyota iQ: Nove izvedbe za individualce

NAJMANJI četverosjed na svijetu u Frankfurtu je dobio dvije nove specijalne izvedbe namijenjene zahtjevnijim korisnicima po pitanju dizajna i komfora.

Prva izvedba nosi ime Collection, a uglavnom donosi novosti u kabini. Unutrašnjost je presvučena  kožom, u istom tonu nastavljaju detalji armature i obloge vrata u biserno bijelom finišu. Za poseban ugođaj tu je stakleni krov.

Toyota iQ u Sports izdanju kombinira dinamiku s osjetno agresivnijim naglaskom. Podrazumijeva cjelokupan body kit koji uključuje novi prednji kraj i odbojnike, proširenja blatobrana, kao i stražnji krovni spojler.

Završetak ispušnog sustava trapezoidnog presjeka podiže dojam straga, dok je automobil postavljen na 18-inčne kotače.

Od vanjskih detalja tu su još 18-inčni naplatci i LED svjetla, dok je interijer obogaćen dodatnom ambijentalnom rasvjetom, zeleno-sivim presvlakama i 10-inčnim LCD zaslonom s touchscreen funkcijom za upravljanje navigacijom i cjelokupnom multimedijom.

Toyota iQ je dostupna i na hrvatskom tržištu. Ponuda starta cijenom od 106.930 kn, što uključuje osnovnu izvedbu s dva sjedala, 1.0 motorom i vrlo bogat paket opreme.

>> Detaljan pregled frankfurtskog salona pogledajte samo na Indexovoj temi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.