Tomislav iz Večere za 5: U samostanu sam bio tri godine, onda sam odlučio izaći van

Foto: RTL

TOMISLAV KOSAR iz finalnog tjedna Večere za 5 ostat će dugo upamćen. Odnio je pobjedu, no prije toga je drugim natjecateljima davao niske ocjene te navukao na sebe bijes gledatelja.

Nakon posljednje emisije javio nam se i rekao da će nagradu od 5000 kuna u obliku poklon-bona dati u humanitarne svrhe te da je niske ocjene davao jer je kritičan.

Tijekom snimanja otkrio je da je nakon srednje škole želio postati franjevac.

"Kad sam bio mlađi, puno sam bio vezan uz crkvu, htio sam biti franjevac. U samostanu sam bio tri godine nakon završene srednje škole jer franjevci su privrženiji ljudima, humanitarnog su opredjeljenja i ja sam isto takav. I to me vuklo, jednostavno, ni u jednom drugom zanimanju se nisam vidio. Ali sam nakon nekog perioda odučio izaći van. Život u samostanu je dosta zahtjevan, ali za onog tko je stvarno osjetio poziv, to za njega nije teško. Kao čovjeka me to dosta ojačalo, osamostalilo i ohrabrilo", rekao je za RTL.

Trenutno radi kao prodavač.

"U budućnosti se vidim tu gdje jesam, nemam neke pretjerane planove. Nisam osoba koja planira unaprijed, volim da se sve spontano događa, to mi je najbolje", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.