Tamara Garbajs u vezi s Markom Vrdoljakom

GLUMICA Tamara Garbajs koja se nedavno odlučila nakon šest godina braka razvesti od supruga, vaterpolista Hrvoja Šintića, s kojim ima dvoipolgodišnjeg sina Tomu, ponovno je u sretnoj vezi i to s redateljem Markom Vrdoljakom, sinom Antuna Vrdoljaka.

Fotografi Extre su prošlog petka par snimili u ugodnoj šetnji gradom, a tjednik piše kako se 33-godišnja Tamara već preselila k Marku te kako ju je on već upoznao sa svojim roditeljima iako se ona još uvijek nije službeno razvela. "Ne želim pričati o svom privatnom životu", istovjetan je komentar kojega su na upite o vezi dali i Tamara Garbajs i Marko Vrdoljak.

Vrdoljak se dosad nikad nije ženio, ali iz vanbračnih veza ima troje djece: 13-godišnjeg sina Andriju kojega mu je rodila bivša manekenka i missica Renata Horvat te dvojicu sinova predškolskog uzrasta s vlasnicom salona namještaja Lorna.

Kad je objavljena vijest o njenom razvodu, Garbajs je navela kako razlog prekida ne leži u trećoj osobi, već u zasićenju i nedostatku ljubavi. Glumica je tad priznala da se iz njenog braka izgubila sva strast, a zavladalo međusobno poštovanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.