Tajanstvena supruga šefa HDZ-a: Tko je Ana Maslać Plenković?

Foto: Facebook

ZA RAZLIKU od ostalih političkih čelnika koji posebice tijekom kampanje ističu svoj obiteljski život, šef HDZ-a, koji je sinoć osvojio najviše mandata u Hrvatskom saboru, svoj privatni život uspješno skriva.

Tako su o njegovoj obitelji nakon kampanje dostupne samo one informacije koje su se znale i prije nego je postao šef HDZ-a. Oženjen je pravnicom Anom Maslać-Plenković i imaju sina Marija.

O samozatajnoj Ani poznato je tek da je rođena u Dubrovniku te da je supruga upoznala u Saboru. Ona je naime šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale, koja prema onome što piše na službenoj stranici obavlja stručne poslove izrade nacrta odluka, pravilnika i drugih akata iz svog djelokruga te u suradnji s drugim ustrojstvenim jedinicama obavlja poslove planiranja, upravljanja i razvoja ljudskih potencijala.

Iako se ne zna kad je točno Plenković upoznao suprugu, poznato je da su se vjenčali u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin. Mediji su tada pisali da je Ana rodila sina na svoj 35. rođendan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.