Vučić je u braku s 12 godina mlađom Tamarom, u braku im se dogodila tragedija

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/EPA/Profimedia

ALEKSANDAR Vučić dominantna je osoba u današnjim izdanjima srbijanskih medija. 

Srbija danas bira novi parlament, manje od 18 mjeseci nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u kontekstu rekordne inflacije i masovnih prosvjeda protiv nasilja koji su se pretvorili u oporbeni pokret. Favorit prijevremenih izbora je desničarska nacionalistička Srpska napredna stranka predsjednika Aleksandra Vučića.

Vučić je u braku s tajanstvenom Tamarom

Aleksandar Vučić pažljivo bira što će se u medijima pojaviti o njegovom privatnom životu. Vučić je od 2013. godine u braku s 12 godina mlađom Tamarom, koja se na početku njegovog prvog mandata nije pretjerano eksponirala, ali je posljednjih godina nešto aktivnija na društvenoj sceni Srbije.

Par je 2017. godine dobio sina Vukana, ali je njihov brak obilježila i velika tragedija 2014. godine.

Izgubila je bebu tri dana prije poroda

Par je 2014. godine izgubio bebu tri dana prije termina, a Tamara Vučić je jednom prilikom javno progovorila o tom iskustvu.

"Imala sam dva carska reza, u kojima sam osjetila i izuzetnu tugu i neizmjernu radost zbog poroda. I ta iskustva su postala neodvojivi dio mene i dio su mog svakodnevnog ponašanja i razmišljanja i odnosa sa svim ljudima u mom životu. Tko zna koliko sličnih žena dolazi u vaše rađaonice svaki dan s tko zna koliko teških priča, emocionalno iscrpljujućih, s golemim očekivanjima, željama i strahovima", rekla je.

Aleksandru Vučiću je ovo drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku s Ksenijom Vučić, s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.