Svinjica Marcus dala svoja predviđanja za Svjetsko, Hrvati neće biti sretni

Screenshot: Rumble

CRNA svinjica Marcus, koja je već 2014. godine pogodila pobjednika Svjetskog prvenstva, kao i pobjednika Wimbledona, dala je svoja predviđanja za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Njezina vlasnica Juliette Stevens kaže kako svinjica ima stopostotni učinak u sportskim predviđanjima, a tvrdi da je predvidjela čak i Brexit te da će Donald Trump osvojiti predsjedničke izbore.

Marcus je, birajući jabuke sa zastavama država, predvidio kako će se u polufinalu naći Belgija, Argentina, Nigerija i Urugvaj, što bi značilo da Hrvatska neće proći ni skupinu.

Farmerica iz engleskog Derbyshirea kaže kako je Marcus "sedmo dijete sedmog djeteta i čini se kako su takva djeca nadarena posebnim moćima pa možda dolazi otud".

"Prije nekoliko godina pozvali su me u radioemisiju jer je hobotnica Paul predviđala rezultate i htjeli su vidjeti imam li ja neku životinju s takvim sposobnostima. Nisam isprobala teoriju sedmog djeteta pa sam htjela isprobati", govori Juliette.

"Koristili su jabuke i naranče i Marcus je predvidio nogometne rezultate, bilo je sjajno", govori 50-godišnja farmerica. Marcus, koji danas ima 30-ak potomaka, za jednu utakmicu nije želio pojesti jabuku i ona je završila neriješenim rezultatom. 

Juliette na farmi ima oko 100 životinja, uključujući 19 alpaka, 26 mikro svinja, osam krava, dva magarca, osam koza i 50 kokoši, a Marcus drži posebno mjesto u njezinom srcu. Hoće li Marcus ostati nepogrešiv, što tvrdi vlasnica, doznat ćemo uskoro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.