Sve je spremno za veliki koncert Miše Kovača u Areni

KRALJ hrvatske glazbe, Mate Mišo Kovač, održat će veliki solistički koncert 19. travnja, pod nazivom "Nikoga nisam volio tako" u zagrebačkoj Areni.  Kao gost na koncertu, nastupit će i njegova kći Ivana Kovač s grupom Magazin, kao i drugi gosti iznenađenja.

Prvi je izbor bila Dvorana Dražena Petrovića jer su obojica rođeni u Šibeniku. No interes je prevelik pa je koncert premješten u Dom sportova, a kasnije u Arenu. Tvrdnju da legenda zaslužuje najveću dvoranu potvrdili su direktor Arene Zdenko Antunović i gradonačelnik Milan Bandić koji su je Miši obećali i prije nego je Arena dobila trajnu uporabnu dozvolu.

Mišo Kovač će dio prihoda donirati za kupnju digitalnog mobilnog mamografa


Mišo Kovač će dio prihoda donirati za kupnju digitalnog mobilnog mamografa, a cijelu akciju podržava i zajednica žena HDZ-a, "Katarina Zrinski", na čelu s gospođom Biancom Matković koja okuplja 55 tisuća članova u spomenutoj zajednici. Koncert medijski prate Index.hr, Narodni Radio, Z1 televizija, Arena, Večernji list, RVG, Radio 047, Radio Martin, Radio Sisak i Radio Cibona.

Ulaznice će se prodavati u CD shopu Hit Recordsa u Zagrebu, Preradovićeva 12, prodavaonicama Mozaik Knjige u Bogovićevoj i City Centru One, u Intergralu Pothodnik, u Roko & Akademiji, Caffe baru Sport Billy, Cro Pub-u, CD Shopu Zagorka, CD Shopu Sirius i preko sustava eventim.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.