Stranica koju prati 3.3 milijuna ljudi objavila video o hrvatskom otoku

Foto: Shutterstock

POPULARNA stranica Be There, koju na Facebooku prati 3.3 milijuna ljudi, objavila je video iz Cresa.

"Cres je prekrasan hrvatski otok na Jadranu. Nije pretrpan turistima, ima hrastove šume, srednjovjekovna sela i brežuljke te prekrasne mirne plaže. Cres je jedan od najvećih otoka na Jadranu na kojem živi oko 3000 stanovnika. Većina njih živi u gradu Cresu", započeli su opisujući Cres kao skriveni dragulj Jadrana.

Istaknuli su nekoliko plaža

"Na glavnom trgu u gradu Cresu možete pronaći brojne restorane, kafiće i najbolja mjesta za sladoled", dodaju.

5 Places that you can't miss out on visiting in Cres, Croatia

5 Places that you can't miss out on visiting in Cres, Croatia Credit YT: Rok Goes Around

Objavljuje Be There u Srijeda, 17. travnja 2024.

Spomenuli su plažu Kovačine na kojoj se, kažu, mogu vidjeti prelijepi zalasci sunca. Osim toga, pojasnili su, na plaži se nalaze kafići i sve ostalo što je turistima potrebno. "Ova plaža gotovo nikad nije puna posjetitelja", dodaju. 

Ističu da svakako vrijedi posjetiti i naselje Beli na Cresu te istoimenu plažu. "Ovo mjesto nalazi se na brežuljku nedaleko od mora te ima 40-ak stanovnika. Plaža Beli u blizini ljeti zna biti puna posjetitelja. Ima kafiće, javni toalet, a ima čak i zip-line", opisali su. 

Već su objavljivali o Hrvatskoj

Izdvojili su i naselje Valun. "Ovo mjesto svakako vrijedi posjetiti, naročito zbog prekrasne plaže s kristalno čistim morem. Ima restorana, kafića i trgovina u kojima možete kupiti namirnice", dodaju.

Inače, video koji je osvanuo na popularnoj stranici snimio je turistički vodič i youtuber Rok koji na svom YouTube kanalu Rok Goes Around često objavljuje videe s putovanja. 

Stranica Be There ranije je objavila videe o Dubrovniku i Trogiru.

Pročitajte više