Ovo su najgori dating profili ikad: "Bolje da nisi pametna, želim drugu perspektivu"

Screenshot: YouTube

DANAS se sve više ljudi, a pogotovo mladih, upoznaje preko Tindera i drugih platformi specijaliziranih za upoznavanje. No kao što i u stvarnosti ljudi imaju raznorazna iskustva, tako se i na stranicama za upoznavanje nađe svakakvih (uglavnom muških) profila.

Ekipa iz BuzzFeeda na jednom je mjestu skupila najagresivnije i najbizarnije profile, kao i one koji nisu ni u kakvom kontaktu sa stvarnošću, a ovo je popis 10 najzanimljivijih.

1. Jedan muškarac od 25 godina, koji je sebe opisao kao gamera i ljubitelja kuhanja i fotografije, na svom je profilu iznio listu zahtjeva koja uključuje sljedeće: "nemoj biti debela, zarađuj više od 80 tisuća dolara godišnje, nemoj biti teža od 60 kilograma". No to ni izbliza nije sve. Napomenuo je kako djevojka mora držati do "konzervativnih vrijednosti i biti otvorenog uma" i kako se s njime ne smije svađati.

I da, ona plaća prvi spoj.

2. Student medicine od 23 godine, koji voli umjetnost i bavi se sportom, priznao je kako fotografije na profilu nisu njegove: "Fotke su s Googlea. Vidjet ćeš me kad se bolje upoznamo."

Što reći nego - ovo je zaista lutrija!

3. Još jedan u nizu mizoginih muškaraca iznio je jedan neobičan zahtjev: "Ne moraš biti pametna. Zapravo, bilo bi bolje da nisi jer ja želim ženu koja će u vezu donijeti drugu perspektivu."

Ako se još niste zaljubile, možda ćete nakon ove opaske istog mladića: "Vjerojatno si dosadna, ali barem bi trebala moći voditi razgovor. Radije razgovaram na telefon nego što se dopisujem i pomalo je tužno što čovjek više ne može voditi normalan razgovor. Znam kakve su ženske s telefonima."

4. Među ovim uglavnom muškim društvom našla se i poneka djevojka. "Ja sam princeza i očekujem da se tako i ponašaš prema meni. Nemoj nam trošiti vrijeme. Nećeš promijeniti moja očekivanja. Privlače me bijeli muškarci s odličnim poslovima (tvoj posao u fast foodu se ne smatra dobrim poslom), obrazovani, iz dobre obitelji i s dobrim i oštrim smislom za humor", stoji na profilu za upoznavanje jedne djevojke.

5. Ovaj mladi konzervativac u uvodu je istaknuo da se protivi istospolnim brakovima, a u nastavku je napisao: "Ako imaš nešto protiv toga da ti stalno šaljem poruke, nemoj gubiti vrijeme. Razmisli o ovome: ako ti šaljem puno poruka, to je zato što nisi odgovorila prvi put kad si trebala i samo si me ghostala. Ako me nakon toga blokiraš, ti si na gubitku."

Čini se da su iz njega progovorile sve neodgovorene poruke koje je poslao u svoje 24 godine.

6. Ovaj mladić pripada grupi onih koji su uvjereni da žene "mrze dobre dečke poput njega". Naveo je kako nema policijski dosje i kako je zaposlen, što ga, kako kaže, sigurno diskvalificira kod puno žena.

Osim toga, ne zanima ga nitko tko vjeruje u koronu.

7. Na profilu jednog muškarca našla se prava matematička jednadžba u kojoj stoji da, primjerice, jedan bod nose sljedeće osobina: ako žena vježba, ako želi djecu, ako je dobra s djecom i ako voli svoju obitelj. Profesionalnost i ženstvenost nose dva boda, dok emocionalna stabilnost i - ne šalimo se - odnos s Bogom donose tri boda.

Pedantni je matematičar naveo i što sve donosi negativne bodove: ako ne zna kuhati (-1), ako puši "bilo što" (-5), i opet jedna iznenađujuća stavka, čak i za ovaj popis - ako su joj sve prijateljice solo (-1).

8. Jedan je muškarac na svom profilu podijeli svoj "šarmantni" doživljaj suprotnog spola: "Svaka je djevojka u početku normalna, a onda postane luđakinja".

9. Ovaj se tip predstavio kao bijelac koji je fit, koji se odijeva formalno, ali opušteno, koji ne puši travi niti koristi bilo kakve druge droge.

Nakon toga je napisao: "Djevac sam i nemam nikakvog seksualnog iskustva, nikad nisam bio na spoju, nikad nisam bio u vezi", nakon čega je zaključio kako je on baš suprotno od svega što djevojke traže. "Dečki poput mene više nisu poželjni", zaključio je.

10. I za kraj još jedan "nice guy" koji je u uvodu iznio pretpostavku kako žene sigurno vole da se muškarci prema njima odnose loše i da one jednostavno obožavaju grozne tipove, a potom je nastavio: "Žao mi je što ću vas razočarati, ali mene su roditelji naučili da budem pristojan. Ako želiš da se prema tebi ponašam kao prema smeću, možeš od******, ako ćeš me staviti u 'friendzone', također možeš od******." Simpatičan, nema što.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.