Što će žena reći? John Terry na Instagramu nemilo izlajkao zgodnu voditeljicu

Foto: Instagram

NOGOMETNOJ legendi Johnu Terryju na Instagramu ne promiču objave zgodne britanske voditeljice Holly Willoughby, pa joj je u zadnjih šest tjedana lajkao sve skupa 30 slika.

37-godišnji nogometni as lajkovima obasipa zgodnu plavušu Holly koja se redovito naslikava u različitim odjevnim kombinacijama i tako usput reklamira mnoge brendove.

A upravo je za takve fotografije, čini se, Terry najviše i zainteresiran, pa je britanski Daily Mail objavio da je među tih 30 lajkanih fotografija najviše bilo onih u kojima Holly pozira u zamamnim kombinacijama.

Inače, Terry i Holly poznaju se niz godina, a zajedno su i surađivali na brojnim televizijskim projektima. Voditeljica najpopularnijeg jutarnjeg showa jedna je od popularnijih žena u Velikoj Britaniji, a sa suprugom Danielom Baldwinom ima troje djece.

Terry je u braku s bivšom manekenkom Toni s kojom ima dvoje djece. A ljuti li se Toni na Johnovo obasipanje Holly lajkovima, ili ima razumijevanja za njihovo Instagram (i stvarno) prijateljstvo, nije poznato.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.