Stephanie Pratt se skinula za PETA-u i gole grudi sakrila bijelim zekom

POZNATIM osobama koje su se razgolitile za kampanje međunarodne organizacije za zaštitu i prava životinja PETA-e, pridružila se zvijezda "The Hillsa" Stephanie Pratt koja sa plakata poručuje "Budite dobri prema zečevima - kupujte proizvode bez okrutnosti".

U Hrvatskoj zeku držao Bojan Jambrošić

U Hrvatskoj su Prijatelji životinja snimili sličnu kampanju "Budite bolji od okrutnosti" sa Bojanom Jambrošićem, kojom žele potaknuti ljude na kupovinu proizvoda koji se ne testiraju na životinjama.

Posebno za tu kampanju, Bojan je snimio kratki petominutni film u kojem objašnjava koliko je testiranje kemikalija na životinjama okrutne te poziva na kupovinu onih proizvoda koji se nalaza na bijeloj listi, to jest popisu tvrtki čiji proizvodi nisu testirani na životinjama. Taj su popis Prijatelji životinja tiskali na letku, a može ga se pronaći i na njihovoj internetskoj stranici.

Ovom projektu priključile su se i inozemne udruge PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) i BUAV (the British Union for the Abolition of Vivisection), koje su za potrebe filma ustupile svoje tajno snimljene fotografije i video snimke. Film "Budite bolji od okrutnosti" snimio je Tomislav Pović, asistent fotografija je Dražen Jeren. Fotograf kampanje je Marina Filipović Marinshe dok je dizajn kampanje izradila Maja Zaklan. Posebnu draž ovom projektu dali su kunići Dragić i Maza koji su s Bojanom strpljivo sudjelovali na snimanju, prenoseći poruku za udomljenjem kunića iz TarraLand utočišta za kuniće i divlje zečeve umjesto kupnje životinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.