Starački dom morao se ispričati nakon što je angažirao striptizetu za umirovljenike

Foto: Profimedia

DOM VETERANA Taoyuan u Tajvanu angažirao je striptizetu za zabavu za starije osobe, od kojih su mnoge bile u invalidskim kolicima. Starački dom objasnio je da su unajmili striptizetu za štićenike jer je bila proslava Jesenskog praznika. 

Praznik jeseni, poznat i kao Mjesečev festival, tradicionalni je festival koji se slavi u kineskoj kulturi te slavi žetvu pšenice i riže u sezoni. Snimku s partyja sa striptizetom na društvenim mrežama podijelio je jedan od štićenika te je brzo postala viralna.

Videozapis počinje tako da striptizeta legne na pod ispred starije osobe, a zatim započne ples u krilu muškarcu u invalidskim kolicima. Usred njenog plesa u krilu muškarac joj je dirao grudi. Izvođačica je potom prekinula ples u krilu i muškarca poljubila u tjeme. 

Nakon što je snimka procurila u javnost ustanova za umirovljeno vojno osoblje našla se na udaru kritika. Starački dom potom se ispričao zbog ove aktivnosti koju je organizirao. Rekli su da im je "jako žao", piše ladbible. 

"Namjera događaja bila je zabaviti štićenike i razveseliti ih. Jako nam je žao zbog svega što je prouzrokovano", rekli su u izjavi. Glasnogovornik ustanove rekao je da su određeni pokreti plesačice bili previše "entuzijastični i vatreni" te da trebaju biti oprezniji pri planiranju budućih događaja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.