Sonja postala omražena među farmerima: "Sebi spašava guzicu!"

FARMERI se pripremaju za večerašnji dvoboj u kojem će snage odmjeriti mrzovoljna Marina Perazić i "golovjestaš" Boris Jelinić. Dečki su odlučili da će se maskirati u žene, dok su djevojke odlučile obući traperice te nacrtati brkove. "Sada će Ivana s tom kosom i klempavim ušima u trapericama stajati gore", kroz smijeh je rekao Mario, a kad je Gianna zaključila kako bi bilo najbolje da ona obuče Marijeve traperice, bocnuo ju je pitanjem: "Hoćeš li ti stati u moje traperice?".

Dok si neke farmerke moraju tek nacrtati brkove druge muku muče s njihovim skidanjem. Gianna je tako komentirala: "Moram brkove skidat!". Ivana joj je tad rekla kako ne mora odmah, misleći pritom na to da joj se još toliko ne vide. Gianna, osim s brkovima ima problema i sa smradom. Naime, nakon što je jahala magarca, nije joj bio podnošljiv miris njenog tijela te se je zbog toga odlučila "otuširati" mirisnim maramicama.
 

Petra je povjerila farmerima kako je završila četvrti stupanj striptiz plesa. Jurica je to oduševljeno komentirao: "Ti si onda za štangu!". Petra je zatim ispričala i zanimljivu priču o svojoj nadarenosti za ples na štangi: "Ja sam jednom bila na autobusnom kolodvoru, a tamo ti je bio prometni znak i ja hopa... Nadam se da me nitko nije vidio". Zatim se poveo razgovor i o striptiz uzorima. "Da budeš k`o Demi u onom filmu, trebaš doći do devetog stupnja da to napraviš", zaključila je Petra. Jurica ju je onda pitao: "Misliš da je ona na devetom stupnju?". Marina se tada uključila u razgovor i zaključila kako glumici to uopće nije bilo teško jer ima cijelu vojsku nutricionista te cijeli tim ljudi iza sebe. Osim o plesu, farmeri su pričali i o plastičnim operacijama. Gianna je izjavila kako bi htjela popraviti svoje grudi: "Neću stavit silikone, samo novo tkivo". Na njen komentar da su joj grudi bile veće u srednjoj školi, farmeri su se počeli smijati, a Dino joj rekao: "Srednja škola, i ja sam ga imao u srednjoj školi".

"A tu je s njim sjedila i lizala mu guzicu!"
 

Farmerka Sonja je izgleda sljedeća na tapeti ostalih natjecatelja. Nakon Marine, Ivana, Gianna i Petra su tračale Sonju. "Rekao je da neće učiti pa je Sonja to rekla Marini", počela je razgovor Petra. "Meni je to prestrašno da je ona otrčala to Marini reći. Dogovarale smo se i ona je odmah to prijavila Marini, a tu je s njim sjedila i lizala mu guzicu!", s gađenjem je rekla Gianna. Ogovaranju Sonje priključila se i Ivana koja je zaključila da ju jednostavno. Petra je tada objasnila daljnje planove: "Sonja sebi spašava guzicu. Jedino je Sonja inferiornija od Marine, mi smo sve jače. Sljedeći tjedan mene će Jurica izabrati za drugog duelista, ali ja ne bi htjela biti sluškinja, zato što ne bi tamo spavala!". No, Sonju očito ne zanimaju tračevi koji se njoj odvijaju iza leđa. Odlučila pred kamerama prirediti pravi mali show. Počela je jesti kruh s pekmezom, a sve je to začinila s budžolom. "Hm, pravi mađarski specijalitet", izjavila je Sonja s punim ustima.
 
Muke po menstruaciji vol. 2

Ivana je s oduškom rekla djevojkama kako je sve u redu, a kad ju je Marina pitala u kakvom je stanju, Ivana je odgovorila: "U dobrom. Sad me nije briga da ne dobijem devet mjeseci". Kasnije je s Giannom komentirala svoje želje i očekivanja. "Hoću ostati ovdje što duže, radi tri stvari: jedna je lova, jedna je radi osobne satisfakcije, a treće je... O toj trećoj sam ti htjela pričati. Baš mi je lijepo ovdje jako", rekla je Ivana.

I.M.
Foto i video: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.