Slomljena Lindsay Lohan na rubu anoreksije

SVE JE jasnije da je mladoj 22-godišnjoj glumici Lindsay Lohan srce slomljeno. Naime, njezin je prijatelj izjavio da je zabrinut za njezino zdravlje, jer je prekid sa Samanthom Ronson, očito, imao veliki utjecaj na ionako prilično psihički labilnu Lindsay. Da podsjetimo, glumica je shvatila da je turbulentna lezbijska veza gotova onda kad je naišla na zatvorena vrata zabave koju je organizirala Sam Ronson.
"Lindsay je jedva spavala protekli tjedan. Još uvijek se nadamo da će se stvari popraviti, ali ona još uvijek ne spava i ne hrani se redovito", rekao je anonimni prijatelj za The Sun.

Lindsay Lohan na rubu anoreksije

Svoju, ne tako zavidnu, točnije gotovo anoreksičnu liniju, glumica je pokazala dok je šetala avenijom Merlose. Osim što je priznala da se osjeća usamljeno, glumica je i priznala kako su je napustile holivudske prijateljice, uključujući i Nicole Ritchie. Njezini najbliži, doduše rijetki, prijatelji boje se da bi Lindsay mogla krenuti istim strmim putem kojim je Britney Spears krenula dvije godine prije. Nažalost, jedini je problem što glumica nema podršku obitelji, na koju bi se, u takvoj situaciji mogla osloniti.  

Ž.P.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.