Slavni plaču za legendarnom glumicom: "Kvragu, kako sam je voljela"

 Foto: Rex/Shutterstock/Twitter

GLUMICA Carrie Fisher najpoznatija po ulozi princeze Leije u serijalu "Ratovi zvijezda" preminula je u 61. godini života, od posljedica srčanog udara.

Nakon njezine smrti, brojne slavne osobe na društvenim mrežama su joj uputile posljednji pozdrav. "Jako me rastužila vijest  o smrti Carrie Fisher. Nedostajat će mi naše šale. Divan talent i svjetlo je ugašeno", napisao je William Shatner.

Glumica Anna Kendrick imala je dosta burnu reakciju na Twitteru. "Ne, ne, jebeš ovo. Carrie Fisher je jebena legenda i ovo je sranje", napisala je uzrujana glumica.

"Ne mogu još puno izdržati 2016. godinu. Počivala u miru, Carrie Fisher", napisala je glumica Jaimie Alexander.

"O ne. Carrie još nije bila gotova! Bila je divna, talentirana i zabavna. Šaljem ljubav njezinoj mami, kćeri i brojnim prijateljima", napisala je Mia Farrow.

"Umrla je Carrie Fisher. Ona je bila toliko zabavna i pametna da nitko ne bi smio biti toliko zabavan i pametan. Moja sućut njezinoj obitelji", napisala je Whoopi Goldberg.

Glumica Elizabeth Banks napisala je: "Bila je toliko duhovita i provokativna i neumoljivo zanimljiva. Kvragu, koliko sam je voljela. Svi su."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.