Slavko Sobin zbog uloge u seriji napravio pravu tetovažu: "Oduševio sam se"

Foto: Press

ZA ULOGU u dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' glumac Slavko Sobin napravio je pravu tetovažu na desnoj podlaktici - tetovažu maka koju nosi njegov lik Igor Šarić. 

''Kad mi je Martina Novaković, šefica make-up sektora za seriju, pokazala sliku tetovaže koju mi ima lik, oduševio sam se i rekao: Znaš što, ja ću to tetovirat. Volim makove, simboliziraju ljubav, simboliziraju prolaznost svega jer je to cvijet jako kratkog vijeka, simboliziraju revoluciju... Za moj lik taj mak je simbol njegovog i Lolinog sina Maka. Tako da sam ubio dvije muhe jednim udarcem. Em imam predivnu tetovažu, prvi put na baš jako vidljivom mjestu, em ne moram svaki dan ranije u šminku na lijepljenje falše tetovaže'', izjavio je Slavko Sobin.

No glumac će ipak morati gotovo svakodnevno do šminke jer uz makov cvijet ide i Lolino ime, a taj dio ipak nije ovjekovječio na svojoj ruci. 

''Volim tetovaže, uglavnom sam ih do sad stavljao na mjesta na kojima se baš ne vide. Imam ih s ovim makom sad ukupno osam. Prva je pala prije četiri godine kad mi je uginula moja kujica Scampy i ta uspomena na nju ujedno mi je i najdraža. Kasnije su dolazile u principu tetovaže koje su mi ili podsjetnici ili simboli nečega'', ispričao je Slavko.

Slavko je nedavno za Index progovorio o svom liku Igoru. 

"Moj lik Igor Šarić je na papiru definitivno negativac i radi... Je l' se može reći na Indexu sranja? Konstantno radi sranja, ali je dosta opravdano. Kao dijete je prošao grozne stvari i žrtva sistema. Zajeban je", rekao nam je između ostalog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.