Simonine suze, Antina prepotencija: Kod Gotovčevih ništa novo

NOVA epizoda Gotovčevih otkrila nam je još sočnih detalja iz privatnog života Ante i Simonice, te potvrdila tezu o kojoj, uključujući i Simonu, u zadnje vrijeme svi pričaju - da je njihov brak samo dobra farsa. Doduše, Simona je u suzama još jednom ponovila da je Anti pristupila čista tijela i srca, da ju je on sve ove godine iskorištavao, da za nju nikada nije imao lijepe riječi, barem ne u intimi njihova, kako kaže Simonica, tri zida, te da Ante primjer njihovom malodobnom djetetu nije - ni u mahunama.

U suzama je prepričavala niz zgoda iz njihovog privatnog života te javno zaključila - Anti se ne vraćam. "Dosta mi je kurvi po kući i ružione, želim ponovo biti gospođica", tvrdi Simona. Štoviše, tvrdi da u ovom braku ne želi ostati ni pod kojim uvjetima, jer Ante je više ne voli i ne razumije.

Lutka bez mozga

"Dosta mi je njegovog lickanja, uvijek mora biti najljepši, stalno je pred ogledalom, stalno brine kako izgleda, stalno je na telefonu... Ja bih ga voljela i da je ružan, dlakav, meni te stvari nisu bitne, ja više nemam snage se boriti", ponovila je Simona još jednom. Ponovila je i sve o svojim traumama iz autobusa, Gabicinim traumama zbog Antinog lošeg ponašanja prema njoj, svojeg života kao lutke bez mozga i - otišla s prijateljicom u šoping na malo relaksacije.

"Što će meni pokloni"



"Falilo mi je ljubavi i vremena koje će provoditi sa mnom. Priznajem, otkako sam s njim, imam sve, ali što će meni pokloni, sve te stvari, kad on radi od 0 do 24 i nikada nije sa mnom", jada se Simona.

"Svakojaki šupci mu se prikeljuju za guzicu, a Ante u svemu tome gubi svoje ja"

"U našoj vezi najveći je problem komunikacije i povjerenja. Svakojaki šupci mu se prikeljuju za guzicu, a Ante u svemu tome gubi svoje ja. Mi možemo povratiti komunikaciju i povjerenje, ali to će trebati biti Ante koji će razmišljati svim svojim srcem i razumom", zaključuje Simona.

A dok Simona plače i očajava, Ante je već krenuo u potragu za novom zvijezdom, o čemu smo vas već izvijestili. Međutim, zainteresiranoj javnosti ovo je bila zlatna prilika da se uvjere kako to i izgleda, a ako se bojite da ste nešto proputili - niste.

Plavuša i crnka su zadovoljile Antine estetske kriterije, ali glazbene ne, pa su nakon nekoliko otpjevanih stihova Simonine "Love" kući otišle praznih ruku, ali s Antom Gotovcem pod miškama. A nekima je, čini se, već i to pravi pravcati ulov!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.