Simon Monjack pokopan pokraj svoje supruge Brittany Murphy

SCENARIST Simon Monjack, udovac glumice Brittany Murphy, jučer je pokopan na losanđeleškom groblju Forest Lawn Memorial Park. Obiteljski glasnogovornik Roger Neal kazao je kako je Monjack prema svojoj želji pokopan uz tijelo svoje supruge. Pogrebu je, prema želji obitelji, prisustvovalo svega 75 članova uže obitelji i najbližih prijatelja.

Podsjetimo, Monjacka, koji nije davao znakove života, u nedjelju navečer je u njegovom domu u Los Angelesu pronašla punica. Panično je pozvala hitnu pomoć, o čemu svjedoči i snimka razgovora: "Moj zet! Prestao je disati! Zašto vam toliko treba? Što da radim?!".

Monjack je, baš kao i njegova supruga Brittany koja je umrla prije pet mjeseci, najvjerojatnije preminuo od srčanog udara. Američki mediji ovih su dana pisali kako je Monjack uporno odgađao operaciju srca. Monjacku, koji je bio srčani bolesnik, trebalo je ugraditi srčanu premosnicu, a on je operaciju želio odgoditi sve do rujna ove godine, za kada je planirana humanitarna večer Zaklade koja nosi ime Brittany Murphy.

Policija u istrazi Monjackove smrti nije isključila ni sumnju da se Monjack slučajno predozirao lijekovima koji su mu propisani zbog problema sa srcem, pa se čekaju i toksikološki nalazi. U Monjackovoj je sobi, naime, pronađena velika količina lijekova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.