Šest savjeta koji bi vam trebali jamčiti jače i eksplozivnije orgazme

Ilustracija: Instagram

KAKO bi obilježili Nacionalni dan orgazma (koji se obilježava 31. srpnja u zemljama kao što su Velika Britanija, SAD i Kanada), britanska tvrtka za seks igračke otkrila je nekoliko savjeta koji bi svima trebali olakšati put do orgazma.

Jedan od najčešćih problema sa seksualnim zdravljem nemogućnost je postizanja orgazma, bilo to zbog stresa, umora ili nekoliko čašica previše, prenosi Daily Star. No iz tvrtke HotOctopuss imaju nekoliko korisnih savjeta koji bi vam trebali garantirati snažan vrhunac.

1. Poboljšajte seks masturbirajući više

Ovaj savjet je za ljude koji malo masturbiraju ili ne čine to uopće. Ako se za orgazam obično oslanjate na partnera, postići ga može postati teško. Masturbacija je stoga jedan od najboljih načina za poboljšati seks s partnerom.

2. Seks igračke za parove

Seks igračaka dizajniranih za parove na tržištu ne nedostaje. Potrebno je samo proučiti što biste željeli raditi s partnerom, odnosno partnericom i to isprobati.

3. Život na rubu

Poboljšajte svoj orgazam tako što se namjerno suzdržavate od vrhunca. Takozvani edging možete vježbati sami, ali i s partnerom/partnericom.

4. Dišite više

Često kako se bližimo orgazmu "zaboravimo" disati. No duboki udisaju potaknut će vam cirkulaciju i poslati više krvi u genitalije, a tad će i vaš orgazam postati intenzivniji. Možete i eksperimentirati s disanjem na različite načine i vidjeti kakve to učinke ima, preporučuju.

5. Razgovarajte prljavo... sami sa sobom

Ovo je napredni savjet za masturbaciju za koji se navodi da daje eksplozivne rezultate. Pokušajte se odnositi prema sebi onako kako biste voljeli da vaš partner/partnerica to čini. Možete pokušati masturbirati i ispred ogledala.

6. Copycat

Pronađite svog omiljenog performera ili scenu i provjerite možete li ih kopirati. Masturbirajte na isti način kao što to čini performer, koristeći iste pokrete. Ovo će promijeniti tempo vaše masturbacije i pružiti vam potpuno novo iskustvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.