Sandra Bullock snimljena u javnosti prvi put nakon smrti partnera

Foto: Profimedia

PAPARAZZI su nakon dugo vremena snimili glumicu Sandru Bullock u javnosti. 59-godišnja glumica je prije tri mjeseca ostala bez partnera Bryana Randalla koji se posljednjih godina borio s ALS-om (op.a. amiotrofična lateralna skleroza).

Snimljena je prilikom odlaska u beauty centar, a na sebi je nosila crninu. Mnogim obožavateljima je drago da je nakon velikog gubitka Sandra ponovno nasmijana. 

Randall preminuo početkom kolovoza

Američki fotograf Bryan Randall s kojim je Sandra podizala dvoje posvojene djece preminuo je 5. kolovoza od posljedica ALS-a. Imao je samo 57 godina, a Sandra se posljednje dvije godine njegova života brinula o njemu te je angažirala najbolje liječnike kako bi mu pomogli. 

"S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza Bryan Randall mirno preminuo nakon trogodišnje borbe s ALS-om", objavila je njegova obitelj. "Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane privatno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev", dodali su.

Bili zajedno od 2015.

Bullock je Randalla upoznala kada je fotografirao rođendan njezina sina Louisa u siječnju 2015. Svoju su vezu javnosti obznanili iste godine, zajedno se pojavivši na vjenčanju Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

"Pronašla sam ljubav svog života. Ne trebam papir da bih bila odana partnerica i majka", ispričala je jednom Sandra u intervjuu o njihovoj vezi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.