Samantha Ronson i dalje voli Lindsay Lohan

SAMANTHA RONSON priznala je kako još uvijek gaji osjećaje prema svojoj bivšoj djevojci Lindsay Lohan. DJ Sam s problematičnom je glumicom bila u vezi 16 mjeseci no često su prekidale i ponovo se mirile. Unatoč burnoj vezi, Sam i dalje voli LiLo te nikada ne bi rekla ništa loše o njoj.

"Volim je kao ljudsko biće. Sigurno je ne namjeravam blatiti, iako su mi se za to pružale bezbrojne prilike. Ne želim to, nisam takva osoba", rekle je Samantha. Iako joj Lindsay i dalje draga, DJ-ica se dobro sjeća i onih ne toliko lijepih stvari iz njihove veze koje joj nimalo ne fale.

Tvrdi da nije ona pokvarila LiLo

"Da budem iskrena, biti s njom bilo je pomalo kao kad patite od glavobolje, i to zbog silne medijske pažnje. Sve što sam radila s Lindsay, radila sam i ranije, samo što su, dok sam bila s njom, sve dokumentirali paparazzi. To mi je bilo užasno naporno jer sam, u stvari, osoba koja cijeni privatnost", kaže Sam. Ogorčena poriče priče o tome kako je upravo ona imala jako loš utjecaj na Lindsay. Glumica je bila baš u njenom društvu kada je uhićena nakon prometne nesreće, nakon čega je priznala da je vozila pod utjecajem kokaina, iako su njih dvije tada bile samo prijateljice.

"Ona je tada bila kao slatko malo dijete. Bila je cool djevojka kada sam je upoznala i dugo smo bile samo prijateljice. Ne mislim da sam imala loš utjecaj na nju, iako sam zbog posla često vani po klubovima, nas smo dvije baš zbog toga još više voljele provoditi vrijeme nasamo, opuštajući se u kući", kaže 32-godišnja Sam.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.