Ryan O'Neil pokopan je pored Farrah Fawcett, svoje najveće ljubavi

Foto: Profimedia

Holivudska zvijezda Ryan O'Neal pokopan je ovog vikenda. Intimna pogrebna služba održana je u subotu prijepodne u Los Angelesu.

Ryan je pokopan pored svoje dugogodišnje ljubavi Farrah Fawcett. Oboje su pokopani na groblju Westwood Memorial Park u Kaliforniji i njihovi nadgrobni spomenici nalaze se jedan do drugoga. 

Na ceremoniji je bilo nazočno 25 njegovih najbližih prijatelja i obitelji koji su odali počast glumcu i rekli mu posljednje zbogom. Na sprovod je došla i njegova bivša supruga Leigh Taylor-Young, sin Patrick O'Neal i Farrahina bliska prijateljica Alana Stewart. 

Imali su burnu vezu

Ryan i Farrah bili su holivudski IT par. Njihova ljubav trajala je gotovo 30 godina sve dok ona nije preminula od raka 2009. u dobi od 62 godine. Najprije su bili u vezi od 1979. do 1997.

Odnos im je bio buran zbog njegove nevjere, a Farrah je prekinula vezu nakon što je saznala za njegovu aferu s glumicom Leslie Stefanson. Pomirili su se 2001. godine i ostali su skupa do njezine smrti. Imali su zajedničko dijete Redmonda O'Neala.

Tijekom njihove strastvene ljubavne veze Ryan je za New York Daily News rekao: "Izgubio sam zanimanje za gotovo sve osim za ovu ženu. Prvi put u mom životu nešto me potpuno obuzelo." I 10 godina nakon njezine smrti, Ryan je za časopis People rekao da "nije bilo dana da je nije volio."

Podsjećamo, Ryan O'Neil preminuo je 8. prosinca u dobi od 82 godine. Ovoga tjedna otkriven je i uzrok smrti. Prema smrtnom listu, O'Neal je preminuo od zastoja srca, nakon što se dugi niz godina borio s kardiomiopatijom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.