Rusi prodaju suvenir u obliku Kolinde za 250 eura

Foto: Glazbena knjižara Rockmark

U RUSIJI prodaju babušku u obliku hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u dresu hrvatske nogometne reprezentacije i s nogometnom loptom u rukama.

Na nesvakidašnji suvenir prilikom posjeta Sankt Petersburgu naletjeli su iz glazbene knjižare Rockmark te su fotografiju objavili na svojim profilima na društvenim mrežama. Riječ je o ručnom radu, a cijena originala je čak 250 eura, kažu za Index iz glazbene knjižare.

Inače, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Kolinda Grabar-Kitarović je postala prava zvijezda u toj zemlji. Njena popularnost u toj zemlji je tolika da je čak i rusko izdanje popularnog magazina Hello! objavilo priču o Kolindi uz fotografiju njenog slavlja u hrvatskom dresu u VIP loži. "Ah, kakva ženska!" stajalo je u naslovu teksta, a u tekstu su joj tepali da je "jedna od onih koji će promijeniti svijet".

>>>Kolinda zbog grljenja postala hit na Twitteru - moglo bi vas iznenaditi što pišu o njoj<<<

"Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva postala je megazvijezda, iako je samo navijala za svoju reprezentaciju", pisali su dalje Rusi. "I možda je Francuska osvojila prvenstvo, ali hrvatska predsjednica osvojila je srca", zaključili su sažetak priče o Kolindi koju su istaknuli i na naslovnici magazina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.