Rory iz Gilmorica razvodi se nakon osam godina braka

Foto: EPA

GLUMICA Alexis Bledel i njezin suprug, glumac Vincent Kartheiser, razvode se nakon osam godina braka.

Kartheiser je podnio zahtjev za razvod od Bledel 10. kolovoza, potvrdio je njegov agent za The Hollywood Reporter. Par, koji nije javno iznosio mnogo informacija o svojoj vezi, vjenčao se 2014. godine, a u jesen iduće godine dobili su sina. 

Upoznali su se 2012. na snimanju Mad Mena, Emmyjem nagrađene AMC-jeve serije u kojoj je Kartheiser glumio Petea Campbella, a Bledel se pojavila kao Beth Dawes u tri epizode pete sezone. Kartheiser je 2014. objasnio da mu je prioritet da detalji njihove veze ostanu privatni. 

"To je nešto što sam shvatio o najvažnijim stvarima u svom životu. Ako ih podijelim sa svijetom i otvorim ta vrata njihovom gorućem bijesu koji moraju izbaciti ili njihovom obožavanju kojim se žele razmetati, to ih smanjuje. Pojeftinjuje ih, slabi ih", rekao je tada za Vulture.

Bledel se proslavila kao Rory Gilmore u Gilmoricama i zaradila nagradu Emmy za ulogu Emily u Huluovoj Sluškinjinoj priči. Osim toga, pojavila se u filmovima poput The Sisterhood of the Traveling Pants i njegovog nastavka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.