Roditelji šokirani "seksualiziranim" scenama iz Teletubbiesa: "Što sam ovo pogledao?"

Screenshot: Youtube

TELETUBBIESI su oduvijek bili poprilično čudna dječja emisija, što nije spriječilo šok nekih roditelja nakon što su vidjeli nedavno ponovno prikazanu scenu iz serije, a jedna je majka čak zabranila svojoj djeci da gledaju seriju.

Snimku je podijelio roditelj koji je na TikToku upitao: "Moj mališan je gledao Teletubbiese i ovo se dogodilo. Što sam upravo gledao?" Videozapis prikazuje ljubičastog Teletubbyja Tinky Winkyja koji puše u puhalicu koja se proteže tako dugo i uspijeva dosegnuti zelenog Teletubbyja Dipsyja, koji se saginje na drugoj strani brda. Puhalica počinje golicati Dipsyjevu stražnjicu, dok on  uživa u tome.

@his_beautiful_surrender #teletubbies #pbs #wtf ♬ original sound - His_Beautiful_Surrender

Scena se nije dopala brojnim gledateljima koji su svoje nezadovoljstvo viđenim podijelili na Twitteru.

"Sada znam zašto mi mama nije dopuštala da ih gledam kad sam bio dijete", "Čude me ljudi koji misle da roditelji previše razmišljaju o ovom. Ne. Nije OK", "Ovo je razlog zašto svojoj djeci nikad nisam dopustio da gledaju ovu emisiju!", "Nisam dopuštao svojoj djeci da gledaju ovu seriju. Nakon jedne epizode sam je zabranio", pisali su korisnici koji očito nisu fanovi dugovječne dječje serije.

"Ako u ovome vidite nešto seksualno, imate svoje probleme u glavi"

Drugi su mislili da je to sasvim bezopasno za mališane jer njihovi umovi nemaju seksualnih primisli kao oni odraslih osoba, dok su mnogi bivši obožavatelji Teletubbiesa rekli da su ga gledali tijekom svog djetinjstva, ustvrdivši kako im se zbog toga nije ništa dogodilo.

"Oh, ljudi, ovdje nema ničeg seksualnog", "Problem je samo kad to gledaš kao odrasla osoba i shvatiš da je sve seksualizirano", "Ako u ovome vidite nešto seksualno, imate svoje probleme u glavi", tvrdili su korisnici koji se nisu složili s protivnicima serije.

Originalna serija o Teletubbiesima prvi put je emitirana još 1997. i prikazivala se do 2001. godine, prije nego što je 2015. doživjela novo izdanje koje se prikazivalo do 2018. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.