Robert Knjaz upisao faks!

ROBERT KNJAZ upisao je filmsku i televizijsku režiju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, što mu je, kako kaže, bila davna želja koju je prvi puta pokušao (bezuspješno) ispuniti prije 19 godina. Tada nije ušao ni u uži krug, a nakon što je iskustvo iza kamera skupio radeći na državnoj, a kasnije i na komercijalnoj televiziji, položiti zahtjevan prijemni Akademije za Knjaza je bio mačji kašalj. Knjaz je dosad diplomirao ekonomiju, a televizijskim poslom bavi se dugi niz godina.

RTL trenutno prikazuje posljednji Knjazov uradak "Najveće hrvatske misterije" u kojemu će pokušati odgovoriti na pitanja koja muče mnoge. Između ostalih, zašto je Maja Šuput zvijezda, može li okorjeli roker uživati u narodnjacima, gdje su nestali tabletići iz hrvatskih filmova, zašto manekenke više vole nogometaše od rukometaša i mnoge druge misterije od životne važnosti.

Kao televizijski autor (rijetkog talenta na našim prostorima) probio se sa Svlačionicom, emisijom u kojoj je ugostio mnoge zvijezde "A" liste hrvatske društvene scene kao što su Janica Kostelić, Zvonimir Boban i mnogi drugi, a problema s dovlačenjem gostiju Knjaz nikada nije imao jer mu, kaže, svi vjeruju, iako nitko nikada ne zna što ga kod Knjaza točno čeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.