Reper Jay-Z impresionirao Opru Winfrey

REPER Jay-Z toliko je oduševio Opru Winfrey kad je gostovao u njezinoj emisiji da ga je prozvala svojim najboljim prijateljem. Medijska diva je nazvala svoju prijateljicu Gayle King tijekom njezine radijske emisije i na sva usta nahvalila poznatog pjevača.

"Oh, Jay-Z, moj novi najbolji prijatelj", rekla je Oprah u eteru radijske emisije. Američka voditeljica je dosta dugo bila kritički nastrojena prema hip-hopu, međutim zadnjih godina je u svoj show pozivala repere kao što su Common i Ludacris. Jedna od najmoćnijih žena na planetu čija emisija godinama obara rekorde gledanosti kaže da se ne slaže u potpunosti s reperovim glazbenim izričajem, no da ga jako cijeni kao osobu.

"On je pravi šarmer, mirisao je veličanstveno. Znate kada zagrlite muškarca i njegov miris osjećate na sebi još satima. Oh, bilo je divno", rekla je Oprah. Iako joj je jako drago što je Jay-Z gostovao u njenoj emisiji, Oprah je napomenula kako bi ovako opsežan intervju bio prikladniji za njen časopis "O" jer reklame često znaju prekidati najbitnije dijelove.

"Bio je to dobar razgovor, čini mi se da sam ga dosta dobro upoznala. Bilo je zaista sjajno. Stekla sam novog prijatelja", rekla je Oprah.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.