Rachel Uchitel otkrila sve pikanterije o ljubavi s Tigerom Woodsom

OVIH DANA u svjetskim medijima Tiger Woods je neizbježna tema. Svaki časopis koji imalo drži do sebe morao je barem jednu naslovnicu ovog tjedna posvetiti nestašnom Tigeru, o kojem zadnje vrijeme izlazi sve više pikanterija. Na naslovnici ovotjednog National Enquirera stoji "Love child & Sex tape!"

Naime, Tiger je prema navođenju časopisa izjavio da se boji da ima djecu s nekom od ljubavnica jer pri svojim ljubavnim izletima nije koristio zaštitu. Naime, na snimci koju posjeduju, čuje se kako Tiger priča kako se boji da nije kojim slučajem postao otac, što bi mu oduzelo, između ostalog, i novce koje ima.

Nepoznati izvor nastavio je: "To bi za njegovu suprugu bila kap koja bi prelila čašu. No, postoji više žena koje bi mogle imati djecu s njim, i on je toga svjestan." Osim toga, boji se da bi mogla iscuriti snimka njegovog seksa s nekom od ljubavnica, što bi uništilo i posljednje pokušaje pomirenja s njegovom suprugom, koja je nedavno kupila imanje u rodnoj Švedskoj. Nakon što se prije dva tjedna otkrila njegova afera s Rachel Uchitel, žene s kojima je također ljubovao javljaju se skoro pa svaki dan.

Barem jedna od njih posjeduje i kućni uradak s golferom pa i ne čudi njegova bojazan. A da afera sa uspješnim sportašem ne ostane tek tako neiskorištena, Rachel Uchitel prodala je svoju priču medijima. Inače promotorica noćnih klubova Rachel, želi na taj način unaprijediti svoju karijeru. Žao joj je, što je, kaže bila okarakterizirana kao zlikovac u cijeloj priči. "Imam i ja svojih kvaliteta, unatoč greškama koje sam napravila. Doživjeti osuđivanje javnosti bilo je strašno."

Ono što je najnepoštenije prema njegovoj supruzi je izjava njegove ljubavnice da se u nju zaljubio. "Oni nisu bili samo u vezi, Tiger je bio zaljubljen u Rachel", izjavio je nepoznati izvor. Jedan od mailova koje je Tiger poslao svojoj ljubavnici sadržavao je pikantne podatke: "Znam koliko ti je teško što ne možeš sve vrijeme provoditi sa mnom. Shvaćam to, i mene to ubija.

"Napokon sam našao nekoga s kim se mogu povezati, nekoga tko mi se nikad nije ovako sviđao. Želiš nekoga tko će uvijek biti uz tebe. Ja želim spavati kraj tebe uvijek. Žao mi je što se nismo našli prije koju godinu. Ne bismo vodili ovaj razgovor."  Na kraju joj je napisao da ne treba odgovarati na ovaj mail, jer on samo želi reći što osjeća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.