Prva ženska pobjednica Farme: Tko je Šokica?

Foto: Nova TV

47-godišnja Blaženka Slamar, kako su je Farmeri zvali Šokicam više nije samo domaćica iz Slavonskog Broda. Ona je ujedno i prva ženska pobjednica showa Farma. Blaženka je tako zaradila skoro pola milijuna kuna - točnije, 425 tisuća kuna. Dvoboj se odnosio na snagu, kategorija piljenje, a Blaženka se pokazala boljom, spretnijom, bržom i jačom u duelu s Annom.

Prije nego li je ušla u Farmu, Blaženka se je opisala kao vedra i iskrena domaćica koja za sebe kaže kako nema mana. Kroz tri mjeseca smo je upoznali, te je pokazala kako zna svašta raditi i ne boji se "zasukati" rukave.

Rekla je kako je na Farmu došla provjeriti svoje granice, te kako bi pobijedila i pokazala što zna. Izgleda kako joj se želja i ispunila jer se kući u Slavonski Brod vraća bogatija.

"Nisam ni svjesna koliki je to novac, jer to je meni dosad mogao biti samo san. Pustit ću da se tenzije smire, da se strasti stišaju. Do tad želim uživat u ovoj svojoj pobjedi, u veselju, i jedva čekam da vidim svoju obitelj jer mislim da će oni bit… ima da Brod gori", rekla je Blaža nakon pobjede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.