Princ William više ne izgleda ovako. Ljudi su oduševljeni promjenom

Foto: EPA

Princ William promijenio je imidž.

U videu povodom Olimpijskih igara princ od Walesa pokazao je bradu s kakvom dosad nije viđen u javnosti. William se pojavio uz suprugu Kate te u opuštenom izdanju poslao poruku britanskim olimpijcima. Njegova brada privukla je priličan interes pratitelja britanske kraljevske obitelji.

"William, molim te, nastavi puštati tu bradu", "Super izgledaš s bradom", "Godinama nisam vidio Williama neobrijanog, ovo je neočekivan prizor", "Nisam ništa čuo od Williamove brade", pisali su oduševljeni pratitelji.

Najseksi ćelavac svijeta

Inače, William je 2021. proglašen najseksi ćelavim muškarcem svijeta. Titulu je dobio prema odabiru tabloida The Sun, koji se u tom istraživanju vodio sljedećom logikom - analizirali su članke i pretraživanja na Googleu te tražili one koji su sadržavali ključnu riječ "seksi".

Tako su došli do rezultata da se princ William uz tu riječ pojavljuje u 17.6 milijuna takvih upisa. Istraživanje je inicirala kirurška skupina pod nazivom Longevita, koja se bavi, pomalo ironično, transplantacijom kose. 

Osim princa Williama, u top pet najseksi ćelavih muškaraca svijeta našli su se (točno ovim redoslijedom) još - Mike Tyson, Jason Statham, Pitbull i Michael Jordan. U top 10 su još Floyd Mayweather, John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson i Vin Diesel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.