Prijatelji Leonarda DiCapria ne žele letjeti njegovim avionom: Pas mu strašno smrdi

HOLIVUDSKI glumac i zvijezda nadolazećeg filma o Velikom Gatsbyju Leonardo DiCaprio sluša prigovore prijatelja na račun svoga četveronožnog ljubimca. S obzirom da za potrebe snimanja filma Leo puno putuje s lokacije na lokaciju, ponudio je kolegici iz filma Carey Mulligan da putuje s njim njegovim privatnim avionom. Ona je tu ponudu jednom prihvatila, i čini se da neće nikad više.

Leo voli pse, a pogotovo svog sedmogodišnjeg francuskog buldoga Djanga kojeg vodi na sva svoja putovanja. No Djanko izgleda ima vrlo osjetljiv probavni sustav: "Ne znam osjeti li Leo, ali Django strašno smrdi. Jeo je cijeli put i ispuštao plinove. Smiješno je u prvi mah, ali kad moraš biti u istom avionu pet sati s psom koji ima kronične probavne smetnje, nije ti više tako zabavno", otkrio je izvor blizak glumcima.

"Na kraju su toaleti u avionu jedina mjesta na kojima ne smrdi", dodao je upućeni izvor. Leonardovi prijatelji ne krive sirotog Djanga za ovaj problem nego Lea: "Leo veoma kvalitetno hrani Djanga, ali francuski buldozi imaju strahovito osjetljiv probavni sustav. Leo ne vidi u čemu je problem, on se valjda već navikao na smrad. Ili uopće nema osjetilo mirisa. Django je sladak pas i Leo ga ima skoro cijelo desetljeće, među njima postoji jaka veza. Ali pet sati leta s psom koji ne prestaje prdjeti je stvarno previše".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.