Prebrza i prežestoka: "Loša sam vozačica i mrzim se voziti u autu"

NOVI nastavak popularnog filma "Brzi i žestoki" u kojemu se ponovno sastaje četvero glumaca iz prijašnjih nastavaka: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez i Jordana Brewster samo što nije došao u vaša kina. "Brzi i žestoki" jedan je od rijetkih filmova koji zanima žene i muškarce, što zbog nabrijanih auta, što zbog mišićavih vlasnika tih istih automobila.

"Sama sami sam rekla kako u četvrtom dijelu jednostavno moram biti"

"Prije nego je izašla službena objava čula sam da se snima još jedan nastavak. Bila sam poprilično razočarana što nisam glumila u trećem nastavku pa sam sama sebi rekla kako u četvrtom dijelu jednostavno moram biti", priznala je Jordana Brewster koja je u prvom nastavku popularnog filma utjelovila ulogu Mije Toretto.

Osim s redateljem Justinom Linom s kojim je surađivala na filmu Annapolis, Jordana se jako veseli što će ponovno glumiti s istom ekipom kao i u prvom nastavku. "Pomalo je čudno jer se osjećam kao da imamo nekakvu srednjoškolsku obljetnicu. Točno se sjećam dana kada su me prvi put  šminkali kako bi postala netko drugi", izjavila je 28-godišnja glumica koja sada glumi malo stariju i neovisniju ulogu.

"Mija je bila tipična djevojka, ali sada je postala prava žena koja nije samo ljubavni objekt u filmu"

"Ponosna sam što je moj lik postao ozbiljniji i samouvjereniji. Mija je bila tipična djevojka, ali sada je postala prava žena koja nije samo ljubavni objekt u filmu", priznaje glumica čija se uloga u filmu neće pretjerano promijeniti. "S Paulom i dalje glumim bezgraničnu ljubav dok s Vin Dieselom imam odnos brat-sestra", rekla je Jordana.


Na Michelle Rodriguez koja glumi pomalo zločestu djevojku je Jordana pomalo ljubomorna, odnosno divi joj se zbog uloge koju ona ne bi mogla igrati. "Michelle je više u tom akcijskom djelu i više je povezana s tim autima i utrkama. Kako sam čula, ona će biti hrabra kao u prvom djelu i mislim da je to super." Iako glumi u filmu gdje se sve vrti oko nabrijanih automobila, brzine i utrka, Jordana kaže kako je ona zapravo jako loša vozačica i nije joj nimalo užitak voziti se.



"Kada se u filmovima ili serijama moram voziti u autu postajem pomalo nervozna. Nikada se ne bih u stvarnom životu mogla zamisliti kao dio neke nabrijane ekipe koja dane provodi u automobilima", otkrila je američka glumica koja za redatelja Justina Lina kaže kako je vrlo skroman i daje puno važnosti likovima koje glume. "Uvijek pronađe puno vremena kako bi do kraja razradio naše likove s nama."

"Bilo je jako zanimljivo gledati kako glumci tijekom snimanja filma odrastaju"

Iako je priznala kako ne voli brzu vožnju Jordana kaže kako je atmosfera na setu bila odlična jer joj se svidio scenarij i svi su se jednako trudili kako bi film bio što bolji. "Bilo je jako zanimljivo gledati kako glumci tijekom snimanja filma odrastaju. Promijenili su se i s njima njihov talent za glumu", priznaje 28-godišnjakinja. S obzirom da su svi glumci iz Los Angelesa ne druže se pretjerano izvan seta već nakon snimanja svatko ode kući. "Odlično je što snimamo u Los Angelesu jer svaki puta prođem pored neke lokacije gdje smo snimali sjetim se scene iz filma", rekla je za kraj Jordana Brewster.

A.M.
Foto: Blitz

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.