Poznati o plastičnim operacijama: Grozno mi je da netko čačka po mojem tijelu

NA SINOĆNJEM otvorenju poliklinike Bagatin, specijalizirane za opću i plastičnu kirurgiju te kirurgiju lica i usta, pojavili su se Aleksandra Grdić, Alka Vuica, Maja Petrin, Neven Ciganović, Ronald Braus i Anita Malenica. Ava Karabatić nije se pojavila, iako je tamo operirala nos. Dok su neki od prisutnih već imali plastične operacije, glumica Maja Petrin, operni pjevač Ronald Braus te novinarka Anita Malenica kažu kako nisu imali iskustva s tim, ali nemaju ništa protiv plastičnih operacija.

"Ja grudi ne bih operirala, jer imam prirodno velika prsa pa ih ne bi povećavala"

"Mislim da se ljudi imaju pravo usrećiti pa neka za to koriste sva sredstva, čak i plastičnu operaciju. Ja grudi ne bih operirala, jer imam prirodno velika prsa pa ih ne bi povećavala", rekla nam je Anita Malenica. "Ako bih bila nezadovoljna izgledom svog lica, recimo velikim podočnjacima, onda bih se operirala", kaže poznata novinarka. Inače se boji uspavljivanja pa nije nikad ozbiljnije razmišljala o plastičnim operacijama. Također joj se ne sviđa pomisao o uštrcavanju botoksa u lice, jer joj je to neprirodno. "Moje kolegice i kolege koji koriste botoks izgledaju neprirodno", kaže Malenica. Uoči blagdana ne planira ići na nikakve posebne tretmane, ali drži dijetu te redovito odlazi na masažu, pedikuru i manikuru.

Bez srama o operacijama

Alka Vuica je izjavila da se ne protivi plastičnim operacijama te bi se voljela malo dotjerati, ali je općenito zadovoljna svojim izgledom kojeg može zahvaliti mladenačkom duhu i vježbanju. Aleksandra Grdić također se ne protivi operacijama kojima se uljepšava izgled, dapače, jedna je od rijetkih naših celebritija koja je otvoreno priznala da je povećala grudi. Ne bi joj bio problem obaviti još koju operaciju, ukoliko će to smatrati potrebnim, a u javnosti je često govorila o tretmanima kojima se podvrgava, poput kavitacije i električne stimulacije mišića guze.

Operni pjevač ide u teretanu, na plivanje, masaže i kozmetičke tretmane

Naš operni pjevač, Ronald Braus neprestano brine o svom dobrom izgledu pa tako redovito ide u teretanu, na plivanje, na kozmetičke tretmane i masaže. Kaže kako pridaje važnost svojem tijelu tokom cijele godine, a ne samo uoči blagdana, no zasad koristi samo "prirodne metode". "Nisam nikad bio na plastičnoj operaciji, ali ne smatram da je to loše. Ako netko ima nešto što ga jako smeta, veliki nos ili jako klempave uši, zašto se ne bi podvrgnuo zahvatu? No treba imati mjeru u svemu", rekao nam je Ronald. "Ja se trudim cijelu godinu, ne samo pred Božić, kad se svi prežderavaju. U tom razdoblju nas jedino fizička aktivnost može održati", rekao nam je operni pjevač. Smatra da višak kilograma nakon blagdana treba riješiti dijetom i vježbanjem, a brza rješenja poput liposukcije treba izbjegavati. Kaže da je razmišljao o korištenju botoksa, ali se prethodno dobro informirao o tome i čuo da je učinak nakon nekog vremena, često lošiji od onog prije primjene. No, ne odbacuje mogućnost da ga jednog dana proba, "kad se ta metoda malo bolje usavrši".

 "Grozno mi je zamisliti da netko tako čačka po mojem tijelu"

Zvijezda "Zabranjene ljubavi", Maja Petrin također je bila na otvorenju klinike, no ne planira uskoro poduzimati neke zahvate, jer je nedavno pretrpjela infarkt. "Za sada nisam probala nikakve plastične operacije, no ne znači da neću. Do nedavno sam imala velikih predrasuda prema tome, ali promijenila sam stav kad su neke moje prijateljice napravile neke zahvate i bile zadovoljne", rekla nam je glumica. Kaže kako je gledala izvođenje plastičnih operacija na televiziji i to joj je izgledalo "prestrašno". "Grozno mi je zamisliti da netko tako čačka po mojem tijelu", kaže Maja. Botoks, tvrdi, ne želi koristiti, ali razmišlja o punjenju bora hijaluronskom kiselinom. Maja je jedna od rijetkih osoba koja se neće prejedati za blagdane, jer zbog pretrpljenog infarkta jako pazi na prehranu. Svaki dan ide na vježbe i prestala je pušiti, iako još ima krize zbog odvikavanja. "Nije mi teško pala promjena prehrane i vježbam svaki dan, što nisam radila zadnjih 15 godina. Ne planiram nikakve izlaske za blagdane, pogotovo ne za Novu godinu", rekla nam je Maja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.