Potvrđeno je da će izaći Red Dead Redemption 3

Foto: Press

IZ Take-Two Interactive, sestrinske kompanije Rockstar Gamesa, službeno je potvrđeno da će u jednom trenutku izaći Red Dead Redemption 3.

Vijest je potvrdio Strauss Zelnick, čelnik Take-Two Interactivea, usporedivši glavne hitove svoje tvrtke, među kojima su Red Dead Redemption i Grand Theft Auto, s Jamesom Bondom. "Stvari koje su stvarno sjajne će uvijek dobiti nastavak", rekao je u jednom intervjuu.

"Htjeli biste da svaka franšiza bude kao James Bond. Malo je zabavnih franšiza koje spadaju u tu kategoriju, ali one postoje. I mislim da je GTA jedna od njih, mislim da je Red Dead jedna od njih, NBA je očito jedna od njih jer će igra dobiti nastavak...", rekao je i tako potvrdio nade obožavatelja.

 

Serijal počeo 2004.

Hvaljeni gejmerski serijal započeo je davne 2004. godine s manje razvikanim Red Dead Revolverom. 2010. godine uslijedio je Red Dead Redemption koji je veoma brzo postao favorit gejmera te zadržao kultni status do danas. Nastavak, Red Dead Redemption 2, uslijedio je 2018. - i uspio nadmašiti klasik iz 2010. godine.

Zato je službena potvrda da je treći nastavak Red Dead Redemptiona na putu izazvala oduševljenje među fanovima, iako datum izlaska još nije poznat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.