Posljednja pjesma Michaela Jacksona prijevremeno "procurila" na internet

POSLJEDNJA pjesma Michaela Jacksona, imena "This Is It", navodno je počela kružiti internetom prije svojeg službenog predstavljanja, javljaju američki mediji. Nepoznata osoba pjesmu je na internet postavila tijekom vikenda, kada su fanovi i napredni pretraživači mogli čuti oko četrdesetak sekundi pjesme koja dijeli ime s njegovom neostvarenom turnejom.

Službeno, ona je sinoć postavljena na službene stranice pokojnog pjevača, a uskoro bi trebala izaći i na luksuznom nosaču zvuka koji izlazi krajem mjeseca, odnosno, 26. listopada. Istoimeni album sadržava glazbu iz filma i inspiriranu filmom "Michael Jackson, This Is It", koji će svoju svjetsku premijeru na američkom tlu doživjeti dva dana nakon premijere albuma, 28. listopada.

Fanovi će na posthumnom albumu Michaela Jacksona moći naći neke od njegovih najvećih hitova, uključujući i neke pjesme na kojima back vokale Michaelu pjevaju The Jacksons, a album bi trebao naglasiti i sažeti najveće uspjehe pjevača koji je današnju glazbu usmjerio putevima koje danas poznajemo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.