Ponovno otkrivena kontroverzna "Gola istina"

DOPUNJENO i prošireno luksuzno izdanje autobiografskog kvazi romana starlete Nives Celzijus "Gola istina" 30. će prosinca ponovno osvanuti na hrvatskim kioscima.

Ovo izdanje „Gole istine“ ujedno je i prvo izdanje u provokativnoj biblioteci „Celebrities“ koju na hrvatskoj i ex-yu sceni zajedno pokreću Znanje i Premier Media. Osim novinara i urednika Denisa Kuljiša, za novu „Golu istinu“ zanimljiv predgovor je napisao i Nivesin prijatelj, popularni svećenik don Anđelko Kaćunko. 

"Iduća godina, bit će moja godina. Već za par dana izdajem nastavak „Gole istine“, a pred ljeto sasvim novu knjigu koja će biti još bolja od prethodne i bit će izdana u mnogim europskim zemljama. Završavam pregovore za vlastiti show u Njemačkoj i zajednički projekt s Bild-om, snimanje albuma na hrvatskom i engleskom jeziku privodim kraju", izjavila je starleta.

"Gola istina" je u nepuna dva mjeseca nakon objavljivanja prodana u preko pedeset tisuća primjeraka. Par mjeseci kasnije, Nives je književnu slavu stekla i u susjednoj Srbiji i Crnoj Gori pa je do kraja 2008. godine „Gola istina“ prodana u skoro sto tisuća primjeraka što je nezamisliva naklada za bilo koje slično štivo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.