Pokazala kako je transformirala kupaonicu za manje od 30 eura i oduševila TikTok

Screenshot: TikTok

Britanka Ali Buckley na svom TikTok profilu svakodnevno objavljuje videe raznih transformacija prostorija u kući i dijeli savjete pomoću kojih njeni pratitelji mogu naučiti kako nešto prenamijeniti, prebojiti ili izraditi.

Ali na TikToku prati više od 10 tisuća ljudi, a ljubitelje tematike "sam svoj majstor" nedavno je oduševila videom transformacije svoje kupaonice. Tiktokerica je pomoću boje i ljepljive folije za namještaj za 25 dolara (nešto manje od 30 eura) dobila potpuno novi izgled prostorije.

@shemadehome Budget bathroom makeover #bathroommakeover #budgetbathroom #bathroomdecor #bathroomdiy #diybathroom #bathroomfyp ♬ dont hate me - lolayounggg

Pratitelji oduševljeni: "Inspirirala si me"

"Kad imaš dosadnu kupaonicu i mali budžet, učiniš ovo", napisala je u opisu videa na kojem je pokazala kako je prostorija izgledala prije i poslije. Snimila je i nekoliko videa na kojima pokazuje proces, a otkrila je da je koristila dvije različite folije za namještaj te sivu i crnu boju.

"Izgleda predobro", "Možda se odlučim i ja za tako nešto, inspirirala si me", "Svaka čast", "Dodaš nekoliko biljaka i prostorija se odmah osvježi", "Na prvi pogled rekla bih da je utrošena hrpa novca", "Odličan posao", samo su neki od komentara.

@shemadehome Budget bathroom makeover. Still not sure if I should do the black grout? #bathroommakeover #budgetbathroom #bathroomdecor #bathroomdiy #fypdiytiktok #girlsthatdiy #fypfiy #diyproject ♬ Originalton - CENKGO

Britanka je odgovarala na sva pitanja pratitelja, koje je zanimalo gdje je nabavila sve potrebno za transformaciju te koliko joj je vremena trebalo. "Sve je trajalo nešto dulje nego što sam očekivala, ali nije mi žao, baš sam zadovoljna", opisala je u jednom komentaru.

@shemadehome Budget bathroom makeover 360 degrees #bathroommakeover #bathroomdecor #bathroomonabudget #budgetbathroom #budgetdiy #diyfyp #diyfypシ #girlsthatdiy #paintingreveal #diyglowup #bathroomglowup ♬ original sound - lolayounggg
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.